prosvjed-proizvodaci-mlijeka-prosvjed-midiZbog prosvjeda mljekara pred Dukatom u Zagrebu je jučer od 15,40 sati bila zatvorena Slavonska avenija kod Čavićeve u oba smjera, pa se promet preusmjeravao obilazno

Slavonska avenija kod Čavićeve, koju su jučer poslijepodne u oba smjera blokirali mljekari koji su prosvjedovali pred Dukatom, ponovno je otvorena za promet u 1,40 sati, doznaje se u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Policija je izvijestila da su tijekom noći s prometnice maknuti traktori koji su blokirali promet te su u policijsku postaju privedeni mljekari koji su prosvjedovali pred Dukatom.

Tijekom privođenja prosvjednika nije bilo incidenata i sve je proteklo mirno. U policiji nisu željeli iznijeti podatke koliko je osoba privedeno napomenuvši kako će javnost o tome biti izviještena tijekom jutra.

Zbog prosvjeda mljekara pred Dukatom u Zagrebu je jučer od 15,40 sati bila zatvorena Slavonska avenija kod Čavićeve u oba smjera, pa se promet preusmjeravao obilazno.

Proizvođači mlijeka, u organizaciji Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka, prosvjeduju deseti dan nezadovoljni otkupnom cijenom mlijeka, a sastanak Stručnog savjeta za praćenje stanja u proizvodnji i preradi mlijeka nastavit će se danas u 13 sati u Ministarstvu poljoprivrede, priopćeno je kasno sinoć iz Ministarstva. (H)