Za mnoge od nas ljeto je najdraže godišnje doba jer s njim dolazi vrijeme odmora. Cool gradski izleti u divna mjesta, opuštajući dani na plaži i novi kulturni dojmovi na dalekim kontinentima – ovo će ljeto biti uzbudljivo. Apsolutni must-have za sve ljubiteljice trendova je CATRICE Limitirana kolekcija Travel ICONails.

Inspirirana velikim metropolama, Pariz, New York, Barcelona, Dubai i London, kolekcija Travel ICONails lakova ne samo da nudi sofisticirani dizajn nego i lijepe boje s fascinantnim efektima za nokte. Osim pet limitiranih trendovskih boja u CATRICE stilu najboljeg prodajnog asortimana ICONails Gel Lacquer lakova, pet drugih nijansi u mini ICONails pakiranju dio su Limitirane kolekcije – kao i limitirani dizajn bočica lakova.

ICONails gel lacquer lak za nokte – standard
Najprodavaniji lakovi za nokte iz standardnog asortimana sada su dostupni u limitiranom dizajnu: pet boja inspiriranih poznatim metropolama Pariza, New Yorka, Barcelone, Dubaija i Londona pretvaraju vaše nokte u pravi magnet za poglede. Moderne bobičaste nijanse kao i elegantne nude nijanse novi su must-have za nokte. Dizajn podsjeća na najpoznatije znamenitosti ovih metropole i zasigurno će se istaknuti na svakoj polici s lakovima za nokte. Preporučena neto maloprodajna cijena ovog proizvoda je 21,90 kuna.

Travel ICONails gel lacquer lak za nokte – Limited
Prekrasne boje i cool završetak na noktima inspirirane poznatim metropolama Pariza, New Yorka, Barcelone, Dubaija i Londona – Travel ICONails lakovi ostvaruju snove. Efekti lakova se kreću od prozirnih do svjetlucavih. Nijanse lakova uključuju elegantne nude tonove i svježe ljubičaste nijanse. Praktična mini veličina pakiranja čini lakove savršenim za brzu manikuru u pokretu i zahvaljujući limitiranom dizajnu nokti nisu jedini vrhunac manikure. Preporučena neto maloprodajna cijena ovg proizvoda je 15,90 kuna.