U bio&bio trgovine stiglo je trinaest vrsta novih, izuzetnih mješavina čajeva koje će oduševiti ljubitelje najkvalitetnijih organskih čajeva.

Posebno birane biljke, 100% certificirani organski sastojci i jačanje lokalne zajednice u Indiji novi je projekt tvrtke, poznate po najvišim standardima kvalitete organskih proizvoda. Čajoljupci mogu birati između bogatih i mirisnih kombinacija okusa poput đumbira, kurkume, mente, cimeta, kamilice, matche i limuna, a kvalitetu Royal Green čajeva prepoznao je i žiri Great Taste nagrade.

Ova britanska nagrada najtraženija je nagrada u kategoriji hrane i pića diljem svijeta, a žiri čini više od 500 najzahtjevnijih nepca, koja pripadaju kritičarima hrane, glavnim kuharima, kuharima, ugostiteljima, kupcima, trgovcima i proizvođačima, kao i čitavom nizu food blogera i novinara.

Zvjezdicu za Great Taste dobili su Royal Green čajevi Golden Turmeric Chai i Sweet Dreams s komentarima oduševljenih sudaca: “Okusi su savršeno uravnoteženi sa slatkoćom sladića koja ih podupire. Putovanje kroz sve sastojke čaja nastavlja se dugo nakon prvog gutljaja.”

Royal Green čajevi proizvedeni su od probranih, certificiranih organskih biljaka i ne sadrže nikakve dodatne arome i pojačivače okusa. Osjetit ćete samo miris i okus izvornih biljaka. Cijeli proces proizvodnje čajeva obavlja se u Indiji. To znači da se pakiraju neposredno poslije žetve (sirovine se ne dovoze iz drugih dijelova svijeta i samim time ne gube na kvaliteti), odnosno zadržavaju punu hranjivost i okus. Vrećice u koje se pakira čaj napravljene su od nebijeljenog papira (u procesu bijeljenja papira uglavnom se koriste kemijski sastojci), bez metalnih spajalica i 100% su biorazgradive.