Uskrs nam konačno ponovno daje razlog za slavlje: zima je na izmaku, proljetno sunce budi mirisno cvijeće iz sna i radujemo se što ponovno možemo uživati u životu punim plućima – i svim svojim osjetilima. Povodom ovogodišnje proslave Uskrsa, Lidl u ponudi ima širok asortiman Deluxe i Favorina proizvoda vrhunske kvalitete i sve što je potrebno za pripremu fantastičnih svečanih objeda, po već očekivano povoljnim cijenama.

Podjednako važna je i sama tradicija proslave Uskrsa: naime, vrijeme Uskrsa savršena je prilika za ponovno okupljanje obitelji i prijatelja i zajedničke proslave nakon duge i sive zime, jer upravo Uskrs simbolizira život i nove početke. Donosi nam i dugo priželjkivano proljeće, koje budi i naša osjetila i želju za okusom. Ukusna hrana, ukrasi u veselim proljetnim bojama, svježe proljetno cvijeće i šareno obojana jaja šire dobro raspoloženje i slavljenički ugođaj, a kada je u pitanju hrana, prije svega uživamo i u njezinom izgledu. Kreativno ukrašena uskršnja jaja, gotovo umjetnički pripremljeno pečenje, ukusni prilozi i fini deserti svojim će izgledom i okusom oduševiti svakoga.

Ekskluzivni uskršnji asortiman iz Lidlove linije proizvoda Deluxe i Favorina obuhvaća sva omiljena proljetna jela i specijalitete. Tako se pomoću Deluxe proizvoda može pripremiti odličan svečani ručak uz janjetinu i fino povrće. Slatke uskršnje košarice za velike i male mogu se između ostalog napuniti jajima od mliječne čokolade ili slatkim bademima s čokoladom iz linije Favorina. Sve navedeno i još puno toga sada je dostupno u ponudi i spremno je za uživanje po povoljnim cijenama u svim Lidlovim trgovinama.