Kako bi svojim kupcima dodatno poboljšao ugođaj kupnje, Spar Hrvatska preuredio je supermarket u ulici Kneza Branimira 165 u Zagrebu, koji se u prodajnoj mreži ovog trgovačkog lanca nalazi od 2017. godine. U preuređenje supermarketa koji je jučer otvorio svoja vrata uloženo je više od sedam milijuna kuna. Tom prilikom, Spar Hrvatska je svojim kupcima pripremio posebne akcijske ponude.

Preuređenjem trgovine Spar Hrvatska dodatno je proširio njen prodajni prostor, povećao njen ponudu te ju učinio još modernijom. Novouređeni supermarket ima ugrađen energetski prihvatljiv sustav klimatizacije te LED rasvjete, zahvaljujući kojima se značajno štedi energija.

Ispred novouređenog supermarketa kupcima su osigurana dva sata besplatanog parkinga s dovoljno mjesta za automobile. U sklopu obnovljene trgovine ponovno su svoja vrata otvorile potpuno obnovljena BIPA te trgovina KIK.

Prodajno mjesto u Branimirovoj ulici ovim preuređenjem dodatno je dobilo na atraktivnosti te je odraz visokih standarda do kojih drži Spar Hrvatska, priopćeno je iz tvrtke.