Spar Hrvatska je u svim svojim trgovinama osigurao uskršnju ponudu proizvoda više od 100 malih domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova kao i redovitu ponudu najvećih hrvatskih proizvođača hrane, objavljeno je iz trgovačkog lanca.

“Potičući domaće proizvođače, u Spar i Interspar trgovinama kupce čekaju šunke proizvođača PIK Vrbovec plus, Gavrilović, PPK, Medven, Ravlić, Pisinium, Podravka i Vindija, a također je dostupan dimljeni vrat i dimljeni kare. Osigurali smo jaja iz podnog uzgoja s farme Luneta i otkupljujemo rotkvicu s OPG-a Tretinjak. Preko distributera Osatine, Marinade, Fragarije, Biseri polja i Plodovi ravnice otkupljujemo salatu kristal, blitvu preko distributera Marinade, Plodovi ravnice i Fragarije te mladi luk OPG-a Tretinjak, Plodovi ravnice, Dodir prirode i Biseri polja. Uz to, osigurali smo i više od 2.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda na akciji kako bi našim kupcima bili što dostupniji za blagdansku nabavku. Trenutno u akcijskoj ponudi tako imamo i 22 različitih komadnih šunki i lopatica, uključujući i Prašku šunku Gavrilović”, podsjećaju iz Spara.

Velik broj njihovih proizvoda u ponudi nalazi se i pod robnim markama Vrtovi Hrvatske i Da, domaće je!. Iz Spara apeliraju na kupce da svoju kupnju obave na vrijeme te ih ujedno pozivaju na odgovorno ponašanje, držanje propisanog razmaka od dva metra te pridržavanje ostalih mjera zaštite.