Posljednjih tjedana djelatnici Grupe Vindija, posebno zaposlenici u proizvodnji, distribuciji i prodaji, ulažu dodatne napore kako bi proizvodni proces, unatoč svemu, tekao neometano te kako bi osnovne živežne namirnice bile dostupne građanima u svakom kutku naše zemlje, objavili su iz tvrtke.

Pritom, kao društveno odgovorna kompanija koja kontinuirano brine o zajednici i društvu u cjelini, Grupa Vindija je donirala svoje proizvode za pomoć Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, Općoj bolnici Sisak, Općoj bolnici Varaždin, Crvenom križu kao i Studentskom domu “Cvjetno naselje” za građane pogođene potresom u Zagrebu.

Osim već upućenih donacija, Grupa Vindija će i u narednom razdoblju nastaviti pomagati ustanovama koje se neumorno bore protiv epidemije koronavirusa, kao i građanima koji su uslijed potresa ostali bez svojih domova. Vjerujemo kako su solidarnost i jedinstvo u ovim izvanrednim okolnostima ključan doprinos zajednici u kojoj djelujemo što je i temelj na kojemu smo gradili kompaniju posljednjih šest desetljeća, u čemu ćemo i dalje ustrajati.

“I ovim putem želimo zahvaliti svim javnim službama koje se svakodnevno bore s pandemijom i trude očuvati zdravlje građana, te još jednom svim našim djelatnicima koji omogućuju redovitu opskrbu i dostupnost namirnica Grupe Vindija”, zaključuje se u objavi.