tomislav-spicek-bojana-gregoric-vejzovic_2Tomislav Špiček i Bojana Gregorić-Vejzović udružili su snage s Philipsom te su predstavili savršen miks vrhunske gastronomije i jednostavne pripreme ukusnih i zdravih proljetnih delicija koje s revolucionarnim mikserima i kuharicom s potpisom ostvaruju sve vaše ambicije u kuhinji

U poznatom gastronomskom raju Špiček, Philips je priredio Uskrsne pripreme uz pomoć inovativnih miksera i kuharice Recepti s potpisom koju je posebno za tu prigodu osmislio renomirani chef Tomislav Špiček.

Prednosti originalnih Špičekovih receptura i jednih od najsnažnijih miksera na tržištu prisutnima je uz predstavnika Philipsa i Tomislava Špičeka predstavila i poznata glumica Bojana Gregorić-Vejzović, koja je imala priliku uvjeriti se kako nedostatak vremena, novca, inspiracije ili vještine više nikomu ne mora predstavljati prepreku u pripremanju ukusnih i zdravih specijaliteta.

Upravo tu radost kuhanja i uživanja u pripremi kvalitetnih, domaćih delicija Philips želi omogućiti svim domaćicama, kuharima amaterima, ali i meštrima od kužine koji oduvijek žude za ugodnim i opuštajućim gastro utočištem i bezbrižnim uskrsnim pripremama.

Tako su mnogi uzvanici daleko od gradske vreve, u Zaprešiću, imali prilike napuniti baterije i uz kuharske bravure Tomislava Špičeka i Bojane Gregorić-Vejzović dobiti inspiraciju za brzo i jednostavno pripremanje originalnih, proljetnih specijaliteta.

Više zdravog okusa uz manje truda

Philipsovi štapni mikseri Daily Collection HR1364, Pure Essentials Collection HR1377, HR1372 i mikser s posudom HR1565 prava su pomoć za održavanje zdravog životnog stila bez negativnog utjecaja na okus obroka i praktičnost pripreme.

Ove inovativne linije miksera među najsnažnijima su na tržištu i savršeno su rješenje za jednostavno pripravljanje zdrave, ukusne i maštovite hrane.

Philipsovi Daily Collection, Pure Essentials Collection i štapni mikser HR1372 značajni su po jedinstvenom spoju brze i lake upotrebe te profesionalnih rezultata na kojima bi pozavidjeli i vrhunski kuhari.

Mikseri iz Daily Collection i Pure Essentials Collection imaju snagu 700 W, a s dodacima za obradu hrane, namjestivim regulatorom brzine i nazubljenim oštricama noža idealni su za usitnjavanje i miješanje raznih sastojaka za pripremu ukusnih i zdravih specijaliteta.

Iznimno ravnomjeran rezultat u nekoliko sekundi jamči i štapni mikser HR1372 snage 700 W koji uz napredne radne značajke za obujam hrane, koje dijeli zajedno s mikserom Pure Essentials, može obraditi hranjivi sadržaj od 1 l do 1,5 l te je idealan za juhu, pire ili frape.

Ti su mikseri jedni od najsnažnijih na tržištu, a usto što mogu napraviti kremasti umak ili obrok željene gustoće imaju i turbo funkciju za zahtjevne zadatke i dodatak za tučenje šlaga, bjelanjaka ili vrhnja upravo savršenog za pripremu ukusnih uskrsnih kolača.

Multifunkcionalnost i izvrsne radne značajke obilježavaju i mikser s posudom HR1565 uz koji pripremanje ukusnih domaćih kolača, pita i kruha za cijelu obitelj nikada nije bilo lakše.

Ovaj mikser snage 350 W s postoljem i posudom u samo nekoliko minuta obavit će teži dio posla savršeno miješajući sastojke.

Uz više brzina, turbo funkciju, posudu obujma 3 l i nastavke za miješanje ovo kuhinjsko pomagalo ne zahtijeva dodatnu pomoć ruku i uobičajenu okupiranost već uz njega možete istodobno provoditi više raznih kulinarskih pothvata.

Zahvaljujući ovim proizvodima, kuhanje  i provođenje vremena u krugu najdražih nikada nije bilo jednostavnije, a uz pisane tragove Špičekove kuharice vaš gastro profil sigurno će biti jedan od najposjećenijih.

Modeli Philipsovih štapnih miksera mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirne su cijene pojedinog modela sljedeće:
•    HR1364 – 379 kn
•    HR1372 – 769 kn
•    HR1377 – 900 kn
•    HR1565 – 429 kn