Popularni trgovački lanac osnovan je 1993. godine u Italiji kao odgovor na rastuću potrebu za uštedama potrošača. Nakon gotovo 1.200 trgovina i 10 milijuna zadovoljnih kupaca diljem Italije i Slovenije, Eurospin u strategiju širenja poslovanja kao novo tržište dodaje Hrvatsku koja 2020. godine i službeno postaje novim odredištem za Pametnu kupnju.

Eurospin je prošloga kolovoza svoja vrata hrvatskim kupcima po prvi put otvorio u Zadru, nakon čega uspješno nastavlja širiti mrežu trgovina u još šest hrvatskih gradova: Požegi, Samoboru, Velikoj Gorici, Zagrebu, Križevcima i Poreču. Globalna kriza nije poremetila velike planove za ulazak na naše tržište. Naprotiv, u manje od godine dana poslovanja u Hrvatskoj, Eurospin zasad bilježi samo pozitivne rezultate.

Uspješan model Pametne kupnje
Ono što Eurospin razlikuje od ostalih diskontnih lanaca u Hrvatskoj upravo je Pametna kupnja. Prema ovome modelu kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda po najpovoljnijim cijenama, čime se ostvaruju uštede za cijelu obitelj, što potvrđuje i njihov slogan Puna kolica i novčanik. Asortiman od oko 2.500 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, uglavnom Eurospin robnih marki, u potpunosti je prilagođen potrebama hrvatskih kupaca. Vlastiti brendovi poput Amo Essere bio, bez laktoze i bez glutena, mliječni proizvodi Land, zdravi i gotovi obroci na biljnoj bazi Fior di Natura, aromatične kave Don Jerez ili kvalitetne talijanske tjestenine Tre Mulini, već su pronašli svoj put do hrvatskih kupaca.

Domaće i povoljno
Svjesni važnosti domaćih proizvoda na pojedinom tržištu, Eurospin posebnu pažnju pridaje i suradnji s lokalnim dobavljačima. Na policama svih Eurospin trgovina u Hrvatskoj tako se mogu pronaći domaći proizvodi iznimne kvalitete po pristupačnim cijenama, posebno na odjelima Mesnice, Delikatese, Pekarnice te Voća i povrća, gdje se asortiman svakodnevno dopunjava svježim hrvatskim proizvodima.

Osvajanje hrvatskog tržišta i u 2021. godini
Nakon otvorenja čak sedam trgovina u protekloj godini, Eurospin planira daljnje širenje hrvatskim tržištem. Ambiciozni planovi za ovu godinu uključuju brojna otvorenja trgovina, kao i novih radnih mjesta diljem zemlje. Više informacija o novostima i ponudi pronađite na Eurospinovim društvenim mrežama Facebooku i Instagramu te službenoj web stranici Eurospin Hrvatska (www.eurospin.hr).

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!