Uvijek svježa komunikacija uz Bonduelle

Bonduelle prilikom konzerviranja koristi jedinstvenu Vapeur tehnologiju kuhanja na pari tijekom koje je povrće kuhano na pari nekoliko minuta, na vrlo visokoj temperaturi od 130°C, a zatim skladišteno na sobnoj temperaturi

Poznati francuski brend povrća, Bonduelle, ne prestaje pružati inspiraciju u kuhinji, ali i izvan nje. Ove godine svojom su nam kampanjom “Dodaj boje svom jesenskom tanjuru” podsjetili na moć grahorica i njihovu ulogu u spravljanju ukusnih i cjelovitih obroka. Kampanja je nastavak prošlogodišnje komunikacije “Dodaj boje u svoj život” i šalje slikovitu poruku o vrijednosti konzerviranog povrća.

Naime, Bonduelle prilikom konzerviranja koristi jedinstvenu Vapeur tehnologiju kuhanja na pari tijekom koje je povrće kuhano na pari nekoliko minuta, na vrlo visokoj temperaturi od 130 °C, a zatim skladišteno na sobnoj temperaturi. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, Bonduelle povrće zadržava okus, teksturu i vitamine gotovo poput svježeg povrća.

Treba napomenuti kako ovi proizvodi ne sadrže konzervanse niti dodane šećere, a svojim vitaminima pospješuju rad živčanog, imunosnog i probavnog sustava te omogućuju uravnoteženu i zdravu prehranu. Bez obzira na to izaberemo li slanutak, grah ili neku treću grahoricu, dobit ćemo obrok bogat vlaknima, proteinima i vitaminima.

Osim po hranjivosti, Bonduelle proizvodi poznati su po lakoći pripreme najrazličitijih obroka, uključujući raznovrsne salate, variva, tjestenine i mnoga druga jela. “Bonduelle je jedan od vodećih brendova u svojoj kategoriji proizvoda, a takve rezultate postižemo jer redovito osluškujemo potrebe naših potrošača. Ljudi danas imaju potrebu za brzim, jednostavnim i zdravim rješenjima kad se radi o pripremi hrane, i mi im to pružamo. Dio našeg uspjeha možemo i odličnoj suradnji s trgovačkim lancima”, izjavio je Ivan Bučević, regionalni manager za razvoj regije južnog Balkana.

Šareni vizuali i živahna komunikacija uspješno prenose poruku o svježini, kvaliteti i sjajnom okusu Bonduelle proizvoda te još jednom opravdavaju poznati potpis brenda “Posvećeni povrću”. Na njihovoj stranici bonduelle.hr i društvenim profilima posjetitelji mogu pronaći sve informacije o nutritivnoj vrijednosti grahorica, kao i recepte za pripremu zdravih i ukusnih obroka.

U odličan okus Bonduelle povrća kupci će se moći uvjeriti i u nekima od najpoznatijih trgovačkih lanaca u kojima će u nastavku biti organizirane degustacije ovih proizvoda. Tamo će svatko uspjeti pronaći nešto za sebe, a mi se veselimo novim receptima u kojima će grah, slanutak i druge grahorice zasigurno pronaći svoje mjesto.

Osim receptima, veselimo se i budućim kampanjama ovog brenda koji nas uvijek iznova motivira na kuhanje i inspirira svojom uvijek svježom komunikacijom.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakKoju hranu djeca stvarno vole?
Sljedeći članakKruh vaših ruku djelo uz di-go mješavine