Koju hranu djeca stvarno vole?

Argeta i Argeta Junior paštete posebne su po tome što je meso za njih uvijek prvo skuhano, a tek onda se u proizvodnji prelazi na rezanje i miješanje u mesne paštete

U Argeti svakodnevno istražuju kategoriju hrane i navike ljudi, a nedavno su saznali da mnoga djeca vole meso na roštilju. Točnije, pileća prsa na rošitlju.

Zahvaljujući toj informaciji za početak su okupili najveće majstore paštete iz Argete i, naravno, Patka Juniora da smisle nešto ukusno. I jesu!

Nova Argeta Junior pašteta – Kokošja prsa na žaru
Argeta i Argeta Junior paštete posebne su po tome što je meso za njih uvijek prvo skuhano, a tek onda se u proizvodnji prelazi na rezanje i miješanje u mesne paštete broj 1 u Europi*. Za ovaj novi okus u Argeti su učinili upravo isto! Kuhano kokošje meso daje Argeta Junior paštetama izniman okus koji nijedan drugi proizvod ne može pružiti.

“Kao i za svaku Argeta Junior paštetu, prvo smo kuhali kokošja prsa i za ovu. A miris roštilja? Pa, to je savršena mješavina prirodnih začina. Za ovu novu paštetu pripremili smo savršenu aromu roštilja koju djeca vole”, poručuju iz Argete.

Bez aditiva, bez brige
Jedna od stvari na koju su u Argeta Junioru najponosniji jest da su sve njihove paštete napravljene prema formuli BEZ. Ova formula osigurava da se svaka pašteta priprema bez ikakvih umjetnih konzervansa, umjetnih pojačivača okusa, umjetne boje i glutena.

Napravljeno posebno za djecu
Argeta Junior paštete napravljene su posebno za djecu jer su kremastije, blagog okusa i bogate bjelančevinama. “Ta dodatna posebna briga uz koju su nastali naša nova receptura i proizvodni proces pomogli su nam da razvijemo proizvod toliko ukusan i dobar da su Argeta Junior paštete postale dječji izbor broj 1. A to potvrđuju opsežna istraživanja regionalnog tržišta** u lipnju 2021.”, zaključuju u Argeti.

Potražite novu paštetu Argeta Junior od kokošjih prsa na žaru u najbližoj trgovini.

*Više na argeta.com
** Junior stanje na tržištu, Aragon, lipanj 2021.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakKandi White i Nougat Magic – slatka eksplozija okusa
Sljedeći članakUvijek svježa komunikacija uz Bonduelle