Uživajte u čarobnom okusu novih Dolcela Muffinsa i Browniesa

dollcela-muffins300dollcela-brownies300

U asortimanu Dolcela mješavina za kolače od sada se nalaze novi slatki proizvodi: Muffins 350 g, Čokoladni Muffins 350 g i Brownies 450 g.

Novi proizvodi namijenjeni su mladim zaposlenim ženama koje nemaju puno vremena, a žele svojoj obitelji ponuditi slatki i ukusni desert. Pakiranje Muffinsa i Čokoladnih muffinsa sadrži mješavinu za tijesto, čokoladne zvjezdice i papirnate kalupe te je dovoljno za pripremu 12 kom. muffinsa, dok pakiranje Browniesa sadrži mješavinu za čokoladni kolač te je dovoljno za 16 kolača, a može se upotrijebiti i kao podloga za kolač s kremom. Priprema kolača s ovim proizvodima je brza i jednostavna, a idealan omjer sastojaka garancija je uspjeha.

Marketinška podrška: novi proizvodi predstavljeni su u medijskoj kampanji za Muffinse koja se sastoji od TV spotova i oglasa u tisku s ciljem upoznavanja potrošača s novim proizvodima.

Logistički podaci: komercijalno pakiranje za sva tri nova proizvoda sadrži  7 komada kutijica mješavina za kolače, rok trajanja 12 mjeseci.

Proizvođač: Podravka, Ante Stračevića, 48000 Koprivnica. Telefon: O48 65 10. Web site: www.podravka.com.