UHU godinu za godinom učvršćuje svoju poziciju na tržištu te dokazuje da je brand kojem kupci i potrošači vjeruju

Povratak u školske klupe za kategoriju ljepila predstavlja najvažniji period tijekom godine. U periodu od srpnja do listopada se ostvaruje glavnina godišnje vrijednosne prodaje (Izvor: AC Nielsen).

Stoga je opravdano da se tom periodu pridaje najveća pozornost, kako u smislu trgovačkih aktivnosti, tako i marketinških akcija. Kako bi školsku sezonu učinio drugačijom i zabavnijom, UHU svake godine ostvaruje novu suradnju  s vodećim filmskim kompanijama korištenjem licenci. Poučeni uspjehom prethodnih godina, UHU i ove godine predstavlja proizvode s likovima iz crtića Rio 2 koji dolaze iz dalekog Brazila.

Višegodišnja praksa pokazuje da likovi iz crtića daju dodatnu vrijednost proizvodu te povećavaju interes kupaca. Živopisni likovi iz crtića pojavljuju se na svim promotivnim materijalima, ali i na UHU stikovima koji su najprodavaniji proizvod u segmentu ljepila za školu i ured (Izvor: AC Nielsen).

UHU ima misiju razvijati kreativnost i timski rad kod djece. Tijekom godina kreativne radionice su postale neizostavan alat kojima se potiče mašta i kreativnost djece, a namijenjene su djeci i odraslima jer i educiraju o brojim upotrebnim mogućnostima ljepila.

U specifičnoj kategoriji kao što su ljepila, edukacija je ključ za kupovinu. Iako se smatra impulsnom kategorijom, važnost razumijevanja karakteristika, upotrebe i namjene ljepila je osnova za rast i razvoj same kategorije.

UHU godinu za godinom učvršćuje svoju poziciju na tržištu te dokazuje da je brand kojem kupci i potrošači vjeruju.  Stoga, zahvaljujemo svim partnerima na dugogodišnjoj suradnji te želimo puno uspjeha u nadolazećoj školskoj sezoni.

PROMO