press-konferencija-vb-leasing-largeNova usluga je dostupna uz fiksne mjesečne rate i 0% učešća

Tvrtka VB Leasing danas je predstavila novi financijski proizvod – leasing u kunama s fiksnim mjesečnim ratama. Riječ je o jedinstvenom modelu financiranja kupnje osobnog ili teretnog vozila, opreme, građevinskih strojeva ili plovila koji, zahvaljujući predvidivim i nepromjenjivim troškovima, korisnicima pruža lakše i sigurnije planiranje budućnosti, kaže se u priopćenju VB Leasinga.

Pritom također pojašnjavaju kako ovaj model, uz fiksne mjesečne rate za cijelo vrijeme trajanja ugovora te nepotrebno preračunavanje mjesečnih obveza kroz tečajne liste, karakterizira i mogućnost produženog trajanja ugovora do šest godina, što u konačnici značajno smanjuje mjesečna davanja.

Operativni i financijski kunski leasing uz fiksnu ratu može se realizirati uz učešće od 0 posto, a kao glavne benefite iz ove leasing kuće navode stabilnost i kvalitetniju strategiju obveza za svoje korisnike.

“Ovaj inovativni proizvod nastao je kao rezultat trenutne situacije na tržištu i želje da se fizičkim osobama i tvrtkama ponudi usluga prilagođena njihovim potrebama i mogućnostima. Premda financijska industrija slovi za konzervativnu, VB Leasing je oduvijek bio usmjeren k razvoju novih i inovativnih proizvoda, a leasing u kunama rezultat je upravo takvih nastojanja“, kazao je Ante Odak, direktor VB Leasinga.