Vegeta BIO – odličan okus je nešto sasvim prirodno

Novi proizviod sadrži čak 12 vrsta biološki uzgojenog povrća i začina koji zajedno s morskom soli donose savršen i zaokružen okus svakom jelu

Vegeta, začin broj jedan u Europi, pripremila je nov i inovativan proizvod u skladu s najnovijim trendovima prirodnosti i brige o okolišu, a koji će zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače. Sadrži čak 12 vrsta biološki uzgojenog povrća i začina koji zajedno s morskom soli donose savršen i zaokružen okus svakom jelu.

Osim BIO certifikata, nositelj je i Vegan certifikata te na taj način podržava ciljeve održivog razvoja.

Na tržište donosi kvalitetu, dosljednost i održivost. Posebnost ovog proizvoda je da sastojci potječu iz ekološkog uzgoja te da je njihova prerada i proizvodnja eko certificirana. Tehnološki postupak je također certificiran prema zahtjevima i propisima eko proizvodnje te strogo nadgledan. Kao ekološki proizvod, VEGETA BIO doprinosi i zaštiti okoliša, dobrobiti životinja i ruralnog razvoja.

Čini to smanjenjem negativnih utjecaja na okoliš, minimaliziranjem upotrebe pesticida i povećanjem poljoprivrednog zemljišta za ekološku poljoprivredu. Potpora se daje primarnoj proizvodnji organskih sirovina koje se koriste u konačnoj proizvodnji Vegeta BIO univerzalnog dodataka jelima.

Prethodni članakEuropean Design Award za Sondu i rovinjsku Batanu
Sljedeći članakCoca-Cola u Hrvatskoj prelazi na plastične boce s neodvojivim zatvaračima