pivovara zastava (94)Velika Karlovačko navijačka zastava spremna je za polazak u Francusku, a prva joj je stanica danas bila pivovara u Karlovcu gdje su je potpisali i po prvi put raširili zaposlenici kompanije Heineken Hrvatska.

Tijekom svibnja, ukupno 400 crvenih i bijelih komada platna prošlo je kroz ugostiteljske objekte diljem Hrvatske. Potpisalo ih je više od 4.000 navijača, među kojima su i poznata lica poput Damira Martina, Tarika Filipovića, Lane Klingor Mihić, Saže Lozara, Korane Gvozdić, Mirne Maras i Petre Nižetić.

Svi dijelovi tkanina s potpisima i navijačkim porukama sada su spojeni u zastavu veliku 31×13 metara koja će nakon Karlovca posjetiti Split i Zagreb te s najvatrenijim navijačima uskoro otputovati  u Francusku.

Ovo je samo jedna od aktivnosti koju je za ljubitelje nogometa i strastvene navijače ove sezone pripremilo Karlovačko. Ugostiteljski objekti diljem Hrvatske pretvorit će se u već dobro poznati Karlovačko Korner – najbolje mjesto navijanja i podrške našoj ekipi uz Karlovačko.
Tamo će ljubitelji ovog sporta imati priliku uživati u najboljoj nogometnoj atmosferi i navijanju uz vrhunsko pivo i navijačke nagrade.

Više informacija o Karlovačko Korneru dostupno je na www.karlovacko.hr.