Ana Begiå i kåi LanaAvenue Mall proslavio je deveti rođendan u društvu nogometaša, TV voditeljice Renate Sopek, kolumnistice i komičarke Andreje Andrassy te glumice Ane Begić i vjernih posjetitelja koji su imali priliku uživati u najboljoj rođendanskoj zabavi u gradu!

Vikend rođendansko druženje u Avenue Mallu okupilo je velik broj posjetitelja koji su se oduševili modnom revijom, beauty cornerom, fitness aktivnostima i predavanjima te dječjim predsatvama, kvizom znanja i brojnim drugim aktivnostima.

Osim velikih kupona sa sniženjima, posjetitelji, posebice oni najmlađi, obradovali su se upoznavanju i druženju s nogometašima Dinama – Adrianom Šemperom, Bornom Sosom i Domagojem Antolićem koji su demonstrirali svoje vještine tehniciranja i strpljivo podijelili autograme svojim obožavateljima.

TV voditeljica Renata Sopek također je uživala u proslavi devetog rođendana Avenue Malla te je rado posjetila novootvoreni talijanski restoran na drugom katu u sklopu Food palacea i kušala ukusne specijalitete domaće recepture.

Reanata Sopek i chefGlumica Ana Begić i kćer Lana uživale su u obiteljskim aktivnostima te se došle na druženje s maskotama i dječju predstavu koja je malenu Lanu oduševila.

Andrea Andrassy pak, nije mogla odoljeti modnoj reviji na kojoj su odabrani modeli nosili kombinacije najpopularnijih brendova Avenue Malla i pokazali najbolje jesenske kombinacije.

Velik broj lijepih želja poželjeli su i vjerni posjetitelji koji su imali priliku uživati u besplatnim masažama, crtanju karikatura, profesionalnom make upu, pletenju trendi pletenica, uređenju noktiju i predavanjima o zdravom životnom stilu.