Tržišne komunikacijeVeliko zanimanje građana pobudila Coca-Colina božićna čarolija u City Colosseumu

Veliko zanimanje građana pobudila Coca-Colina božićna čarolija u City Colosseumu

Čak se 15.000 Brođana fotografiralo od 5. prosinca do danas s Coca-Colinim prepoznatljivim Djedom Božićnjakom, a veliko zanimanje za razgledavanje najvećega izlaganja Coca-Colinih proizvoda u Europi i dalje ne jenjava

Izlaganje Coca-Colinih blagdanskih pakiranja u City Colosseumu u Slavonskome Brodu izazvalo je veliko zanimanje građana, a u tome trgovačkom centru ističu kako su od 5. prosinca do danas zabilježili 120.000 posjetitelja, što je 35 posto više u usporedbi s istim razdobljem prošle godine. Istodobno se čak 15.000 Brođana fotografiralo s Coca-Colinim prepoznatljivim Djedom Božićnjakom, izrađeno je približno 3.000 fotografija s Djedom Božićnjakom i 1.500 majica s otisnutim imenom te podijeljeno oko 15.000 limenka Coca-Colinih proizvoda.

Zanimanje za najveće Coca-Colino božićno izlaganje u Europi i dalje ne jenjava, a do 24. prosinca mogu se razgledati kuća Djeda Božićnjaka, božićno drvce u obliku srca, mnoštvo velikih crvenih poklon-paketa te prepoznatljivi Coca-Colini kamioni izrađeni od 112.000 litara Coca-Cole ili više od 58.000 crvenih bočica.

Razlog više za posjet trgovačkog centra City Colosseum svakako je i najavljena mogućnost noćnoga kupovanja koje će biti organizirano večeras te tijekom vikenda.

Obožavatelji Coca-Cole do Badnjaka mogu uživati i u posebnim Coca-Colinim promocijskim akcijama. Pri kupnji dviju boca Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante ili Spritea od 2 L ili 2,5 L mogu se fotografirati s Djedom Božićnjakom, a svi koji kupe šest boca Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante ili Spritea od 2 L ili 2,5 L kući će ponijeti i posebnu majicu s otisnutim imenom.

Posebna je atrakcija za sve posjetitelje trgovačkog centra City Colosseum mogućnost osvajanja najvećega Coca-Colina poklon-paketa u Hrvatskoj.

Naime, svakom se kupnjom većom od 100 kuna ostvarenom do 20. prosinca u bilo kojemu od prodajnih objekata u tome slavonskobrodskom centru ostvaruje pravo na sudjelovanje u nagradnom izvlačenju i osvajanju poklon-paketa od čak 600 litara Coca-Cole.

PROMO

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...