vindija-bjelovarski-sajam-20121Poslovni sustav Vindija i ove je godine nastupio kao partner na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu, najvećoj specijaliziranoj stočarskoj priredbi u Hrvatskoj, koji se održao od 7. do 9. rujna na sajamskom prostoru Gudovac kod Bjelovara.

Vindija je na ovom sajmu, zajedno s Tvornicom stočne hrane BIOdar, jednom od svojih tvrtki članica, predstavila bogat asortiman koji na najbolji način predstavlja proizvodni proces baziran na principu “Od polja do stola”, ističu iz varaždinske tvrtke.

U svojoj standardnoj ponudi koja se bazira na krmnim smjesama, mineralno vitaminskim proizvodima i premiksima namijenjenim ishrani goveda, svinja, peradi i ostalih životinja, TSH BIOdar na ovogodišnjem je Bjelovarskom sajmu posebno istaknuo svoj novi mineralno vitaminski proizvod pod nazivom KOSTOdar.

Vindijin izložbeni prostor, koji je uz asortiman BIOdara uključivao i najnovije mliječne i mesne proizvode te bezalkoholna pića, posjetio je i predsjednik RH Ivo Josipović zajedno s ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom, kaže se u priopćenju.