Grupa Vindija zajedno je s Tvornicom stočne hrane BLAGOdar, jednom od svojih tvrtki članica, na 22. izdanju jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma predstavila bogatu ponudu svojih noviteta iz proizvodnog asortimana. Vindijin promotivni štand posjetili su Predsjednik RH Ivo Josipović, zamjenica ministra poljoprivrede Snježana Španjol te potpredsjednica Hrvatskoga Sabora Dragica Zgrebec, izvijestili su iz varaždinske prehrambene industrije.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, najveća specijalizirana stočarska priredba u Hrvatskoj održana od 5. do 7. rujna u na sajamskom prostoru Gudovac i ove je godine za svog partnera imao Vindiju.

Kao i svake godine, Vindija je predstavila asortiman Tvornice stočne hrane BLAGOdar, od koje cijeli integrirani proces proizvodnje “Od polja do stola” zapravo i počinje.

Iz svoje standardne ponude koja se bazira na krmnim smjesama, mineralno vitaminskim proizvodima i premiksima,TSH BLAGOdar na ovogodišnjem je Bjelovarskom sajmu istaknuo KOSTOdar, mineralno vitaminski proizvod namijenjen ishrani svih vrsta životinja te SUS-vit proizvode za izradu smjese za svinje.

Osim standardne ponude TSH BLAGOdar, Vindija je na sajmu u Gudovcu predstavila i atraktivne novitete iz svoga mliječnog i mesnog asortimana, kao i ponude sokova.

Posebnu pažnju varaždinska je prehrambena industrija posvetila promociji redizajnirane linije te novih okusa Vindi nektara i juiceva te Cekin, Vindon i Rozeto narezanih mesnih prerađevina.

Na svom izložbenom prostoru Vindija je prvog dana manifestacije ugostila Snježanu Španjol, zamjenicu ministra poljoprivrede, te Dragicu Zgrebec, potpredsjednicu Hrvatskoga sabora, dok je u subotu 6. rujna promotivni štand varaždinske prehrambene industrije posjetio Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

Uz prezentaciju te degustacije novih proizvoda, Vindija je na sajmu sudjelovala i pokroviteljstvom Kupa mladih uzgajivača goveda popularno zvanog Bambino kup, gdje je za sve sudionike osigurala prigodne poklone.