Dezinficijensi za široku potrošnju kemijske industrije Elda dobili su atest J. S. Hamiltona, trećeg po veličini europskog laboratorija za ispitivanje hrane, hrane za životinje, voda, kozmetike i mikrobiološke čistoće objekata, o djelotvornosti protiv koronavirusa. Tvrtka proizvodi profesionalna sredstva za dezinfekciju ruku i površina koja dolaze u različitim zapreminama prilagođenim potrebama sigurnog poslovanja javnih ustanova i institucija, restorana, hotela, ali i za održavanje čistoće i higijene doma.

Iz tvrtke su izvijestili kako su do sada njihovi proizvodi imali dokazanu antimikrobnu djelotvornost, u 99.99%, što je također važno u prevenciji širenja koronavirusa, ali s ovim rezultatima ispitivanja s punim pravom i odgovornošću mogu komunicirati da proizvodi imaju i antivirusno djelovanje.

Dugogodišnje iskustvo i znanje te stalno praćenje trendova i tehničkih dostignuća jamstvo su kvalitete Eldinih proizvoda. Uz svakodnevni rad na razvoju novih proizvoda kojima se trudimo osigurati čistoću i zaštiti zdravlje svih nas, vodimo brigu o zaštiti okoliša i naše proizvode ne testiramo na životinjama, poručuju.

Dezinficijensi su zbog svog antivirusnog djelovanja posebno važni za škole, vrtiće, bolnice, domove za starije, ugostiteljske objekte, odnosno sve ustanove koje brigu o zdravlju moraju držati na najvišoj razini.

“U Eldi smo svjesni da ne možemo spriječiti širenje zaraze, ali smo učinili maksimalno da svim građanima osiguramo vrhunsku kvalitetu proizvoda za dezinfekciju i čišćenje i pomognemo im da bez opterećenja uživaju u svom svakodnevnom životu. Postupni povratak u normalan život ne podrazumijeva da treba popuštati osjećaj odgovornosti prema sebi i drugima”, istaknuo je Dario Marenić, osnivač i član Uprave.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!