Mjesec dana prije nego što na snagu stupa odluka Vlade o smanjenju PDV-a Spar Hrvatska je snizio cijene na više od 1.300 proizvoda na svojim policama. Naime, Vlada RH donijela je odluku o snižavanju PDV-a na svježe meso, ribu, jaja, voće, povrće, jestiva ulja i masti, dječju hranu, maslac i margarin te higijenske uloške i tampone, a koja stupa na snagu 1. travnja. Na tragu Vladine odluke, u želji da kupcima ponudi što bolje uvjete kupovine, Spar Hrvatska od danas, 1. ožujka ima nove redovne cijene više od 1.300 proizvoda.

Od danas ćete u Spar supermarketima i Interspar hipermarketima pronaći litru Zvijezdinog suncokretovog ulja po cijeni od 14,79 kuna naspram prijašnje cijene od 15,99 kuna. Zdenkin maslac 250 grama snižen je za 3 kune i 40 lipa odnosno s prijašnjih 20,99 na novu cijenu od 17,59 kuna! Kilogram Jonagold jabuka u rinfuzi snižen je s 9,99 na 9,27 kuna, a kilogram krumpira u rinfuzi se, umjesto prijašnjih 4,99, u Spar supermarketima i Interspar hipermarketima sada prodaje po cijeni od 4,63 kune. Znatno su jeftiniji i mesni proizvodi. Kilogram junećeg buta bez kosti je s 72,99 snižen na 67,79 kuna dok je kilogram Pilećeg file zabatka Cekin s 49,99 snižen na 46,65 kuna. Za šest svježih jaja robne marke S-BUDGET od danas ćete izdvojiti 7,39 kuna, umjesto dosadašnjih 7,99. Pojeftinili su i ulošci i tamponi. Higijenski ulošci Always Platinum s 19,99 sniženi na 17,99 kuna.

“Odlučili smo odluku Vlade o smanjenju PDV-a u našim Spar supermarketima i Interspar hipermarketima primijeniti već mjesec dana ranije nego li ona stupi i službeno na snagu 1. travnja. Svakodnevno se, a počeli smo već i prije ove Vladine odluke, borimo protiv tsunamija poskupljenja te na svaki način nastojimo zaštititi naše kupce i smanjiti napade na njihov kućni budžet”, poručili su iz Spara Hrvatska.

Podsjetimo, Spar Hrvatska je već s početkom veljače zamrznuo cijene pojedinih proizvoda vlastite robne marke S-BUDGET, a najnovija odluka još jedan je korak u aktivnim potezima koje Spar Hrvatska poduzima kako bi kupcima omogućio bolju uštedu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!