vivera-probavinNajpopularniji proizvodi tvrtke su Vivera Probavin 275 g, Vivera corn flakes u pakiranjima od 250 g i 500 g, Vivera muesli jagoda jogurt 330 g i Vivera muesli čokolada 330 g.

Vivera žitarice za doručak odličan su izbor za prvi obrok dana jer su spravljene od sirovina vrhunske kvalitete te su izvanrednog okusa, ističu iz tvrtke.

Kako se radi o proizvodima iz kategorije žitarica za odrasle, iz Vivere ističu da bi se za dobivanje realnog tržišnog udjela njihovih robnih marki iz analize trebalo isključiti proizvođače dječjih corn flakesa i žitarica sličnog tipa.

U asortimanu se posebno ističe Probavin za koji kažu da je jedinstven na tržištu te je prilagođen svakoj životnoj dobi – djeci, trudnicama, sportašima, osobama starije dobi, osobama sa zdravstvenim tegobama i svima koji brinu o svom zdravlju.

Usto, u tvrtki trenutno rade na poboljšanju, inovacijama i novim recepturama Vivera mueslija.

“Oglašavanje u tiskovinama i na web portalima koji potiču zdrav život i prehranu, kao i trade aktivnosti, organiziramo tijekom cijele godine, a posebno su pojačane tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci kad se žitarice češće konzumiraju”, navodi Jasminka Kovačić iz Vivere.