Proizvođač sokova Stanić Beverages, i Glovo, online aplikacija za dostavu hrane i drugih potrepština, poklonit će svojim potrošačima i korisnicima Juicy 100% sok pri jednoj od narudžbi iz 55 različitih ugostiteljskih objekata iz Zagreba, Splita, Osijeka, Zadra i Rijeke. Akcija traje dva tjedna, a svi kojima uslijed pandemije koronavirusa i poštivanja epidemioloških mjera nedostaju posjeti restoranima, zahvaljujući dostavi moći će uz naručeno jelo uživati i u soku Juicy 100% super bobice koji ih očekuje na dar.

“Novonastala situacija sve nas tjera da razmišljamo izvan okvira i pronađemo način kako da i dalje budemo u kontaktu s našim potrošačima, ali i nagradimo njihovu vjernost te im pružimo doživljaj za koji su možda trenutno zakinuti. Upravo zato osmislili smo aktivaciju Sok terapija uz suradnju s aplikacijom Glovo, u kojoj ističemo važnost poštivanja epidemioloških mjera i ostanka kod kuće, a istovremeno svojim potrošačima dajemo dodanu vrijednost kroz 100% sok koji je prirodan izvor voća, vitamina i minerala”, poručuju iz Stanić Beveragesa.

Ovom aktivnošću Stanić Beverages doprinosi i atraktivnosti ponude HoReCa kanala, koji je trenutno jedna od najranjivijih grana gospodarstva, jer podiže vrijednost njihove usluge.

Digitalno poslovanje i online prodaja nisu novost, no zadnjih mjesec dana njihova je upotreba u Hrvatskoj, prema istraživanjima GFK-a, porasla za 51 posto, što je motiviralo brojne proizvođače da svoje proizvode učine dostupnima putem različitih online aplikacija i alata prodaje. Stanić Beverages, kao društveno odgovorna kompanija kojoj je zdravlje potrošača na prvome mjestu, brine da i u ovim izazovnim vremenima njihovi proizvodi potrošačima budu dostupni jednim klikom zahvaljujući aplikaciji Glovo i trgovačkim lancima koji imaju online prodaju, priopćeno je iz tvrtke.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!