Nedugo nakon otvorenja Konzuma u Pitomači sredinom rujna i Ivanić-Grad je dočekao otvorenje preuređenog Super Konzuma. Konzumova prodavaonica ostat će na dobro poznatoj adresi u Žitnoj ulici 1a, s nešto manjom površinom od 1800 četvornih metara, no s dodatnim atraktivnim sadržajima za 14.000 stanovnika Ivanić-Grada i okolnih naselja.

Naime, uz već postojeću mesnicu, odjele gastra i voća i povrća, kupcima će na raspolaganju biti i potpuno nova samoposlužna pekarnica s dnevno svježim kruhom, pecivima i drugim pekarskim proizvodima. Uz to, u novoobnovljenoj zgradi kupci će na raspolaganju imati i nekoliko međunarodnih brendova poput Pepca, Tedija i Kik-a, koji po prvi put otvaraju svoje poslovnice u Ivanić-Gradu.

“Preuređeni Super Konzum dodatno se prilagodio kupcima te ćemo im i dalje nuditi izuzetno bogat i visokokvalitetan asortiman zahvaljujući modernizaciji poslovnice, a svih naših 36 zaposlenika nastavit će doprinositi uspješnom poslovanju Konzuma u Ivanić-Gradu. Zahvaljujući otvaranju nekoliko novih trgovina, ponuda centra će se obogatiti te će kupci s ovog područja po prvi put imati pristup proizvodima nekoliko inozemnih brendova, zbog čega će, vjerujemo, biti još zadovoljniji iskustvom kupnje. Nakon prodavaonica u Pitomači i Ivanić-Gradu u planu su daljnja otvorenja Konzumovih prodavaonica”, izjavio je Tomislav Kramarić, član Uprave Konzuma.