U četvrtak, 6. svibnja, ponovno je otvoreno renovirani hipermarket Tommyja u Dubrovniku, na adresi Vukovarska 36. “Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji kako kupcima tako i našim zaposlenicima. Tommy hipermarket obnovljen je i osvježen, prodajni prostor je opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine”, poručili su iz ovog trgovačkog lanca.

Ukupna korisna površina ovoga hipermarketa je više od 2.200 četvornih metara, a osiguran je i besplatan parking za kupce tijekom kupovine. Pored obnovljenog interijera, u ovom hipermarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.

Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističu odjele svježeg mesa, ribarnice, voća i povrća s dnevno svježim proizvodima koji postaju prepoznatljivi dio ponude, uz dominantnu zastupljenost domaćih proizvođača.

U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša te primjeni novih tehnoloških rješenja. S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze samoposlužne blagajne.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!