Zabava ima Lero okus!

Živite dinamično, volite uzbuđenja, isprobavati nove stvari?

Lero instant napitak je doza zadovoljstva i vitamina za savladavanje svakodnevnih napora i uzbuđenja. U korak s vremenom, namijenjen je na prvom mjestu studentima, đacima i zaposlenim ljudima, ali i svima koji žive dinamično, skloni su isprobavanju novih stvari i osjećaju se mladima.

Upakiran u praktična jedinična pakiranja od 15 g i 20 g, uvijek nadohvat ruke, u “džepu ili torbi,”  Lero instant zrnca potrebna za 2 dl bezgraničnog osvježenja predstavljaju instant dozu vitamina. Praktično rješenje je dovoljno otvoriti, sadržaj vrećice istresti u čašu vode i promiješati.

Volite okus naranče? Nema vam do limuna? Ultra moderna brusnica vam je uvijek prvi i “naj” odabir? Lero instant napitci dolaze upravo u tim najpopularnijim okusima!
Osvježavajući su, a pri tome nadopunjuju 50% preporučene dnevne količine za vitaminima.

Za Lero instant napitcima posegnite uvijek kada trebate instant razonodu, punjenje baterija, akciju i uzbuđenje. Praktično pakiranje omogućuje pripremu napitka i njegovu konzumaciju kada god poželite: na poslu, faksu, na marendi u školi, na treningu, na pikniku, tulumu, vlaku, dok rolate, izležavate se na suncu ili igrate picigin…

Zabavno, drsko, prodorno, ono koje ima moć, vragolasto i šarmantno; utjelovljenja su Lero duha i “radosti življenja”. Za dobro raspoloženje, pozitivan stav, kreativan predah, nadahnjujuću pauzu, uspješan dan ili jednostavno zato što su tako dobri. Uz pomoć u tren oka spremljenog Lero instant napitka, “ukradite trenutak samo za sebe”!

Logističke informacije:

Naziv Vijek Prikaz Količina JM
LERO INSTANT NAPITAK  20 g 365 KOM 1 KOM
0 KAR 120 KOM
0 PAL 9.360 KOM


Proizvođač
: Podravka d.d, Ante Starčevića 32, Koprivnica. Besplatni telefon: 0800 08 08.
Web site: www.podravka.com.