Zagrebački “Medvjedi” početak sezone najavili uz Podravkin roštilj

U prisustvu najvjernijih navijača sinoć su ispred zagrebačkog Doma sportova predstavljeni igrači Medveščaka za nastupajuću KHL sezonu.

Tom je prigodom jedan od sponzora Medveščaka, prehrambena tvrtka Podravka, organizirala kulinarski događaj na kojem su svi posjetitelji imali priliku uživati u pet različitih vrsta Podravkinih kobasica, a navijači su nagrađeni i novim dresovima te ulaznicama za predstojeću utakmicu protiv moskovskog CSKA.

Zagrebački “Medvjedi” svoje su fanove pozdravili zanimljivim spuštanjem automobila po rampi Doma sportova, nakon čega su i pojedinačno predstavljeni na velikoj pozornici.

Njihovi vjerni navijači, poznatiji kao “Sektor B”, uz pet vrsta ukusnih Podravkinih kobasica, imali su priliku okušati sreću na Podravkinom kolu sreće i osvojiti jedan od novih dresova Medveščaka ili pak ulaznice za otvaranje sezone, a najsretnije dobitnike izvukli su hokejaši Medveščaka Jonathan Cheechoo, Charles Linglet i Michael Ryan.

“Zajedno s našim partnerom – KHL Medveščakom došli smo na ideju da početak sezone, osim predstavljanjem igrača, proslavimo i prigodnim kulinarskim događajem. Tim povodom smo za Medvjede i njihove najvjernije navijače odlučili pripremiti čak pet različitih vrsta kobasica, a one najsretnije nagraditi dresovima i ulaznicama za nadolazeću utakmicu. Početak nove sezone pred samim je vratima pa Medvjedima želimo uspješnu sezonu, a njihovim fanovima ugodnu zabavu”, izjavila je direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke Marinka Akrap.

Podsjetimo, ulaskom Medveščaka u jednu od najjačih liga na svijetu – KHL, Podravka se odlučila na partnersku suradnju s “Medvjedima”.

Podravkina strateška tržišta su, osim Hrvatske, zemlje jugoistočne, srednje i istočne Europe na kojima Podravka ima jasnu strategiju, a to je ostvarenje rasta u kategorijama proizvoda s kojima je prisutna na tim tržištima. Prisutnost Podravkinih marki proizvoda upravo u državama ove hokejaške lige izvrsna je prilika za zajedničku promociju hrvatskog sporta, gospodarstva i turizma, poručuju iz Podravke.

Prethodni članakRujan 2013.
Sljedeći članakHrana, piće i duhanski proizvodi najskuplji u Norveškoj i Švicarskoj