Gradonačelnik grada Popovače Josip Mišković te član Uprave Spara Hrvatska Danijel Vidiš obišli su gradilište na kojem je započela već druga faza gradnje novog Spar Supermarketa, u Kutinskoj ulici.

Novi supermarket smjestit će se na više od 1.300 m2 površine, a u njemu će stanovnici ovoga kraja svakodnevno moći obavljati svoju kupovinu. Na raspolaganju će imati bogat izbor prehrambenih i neprehrambenih namirnica te čak 90 parkirnih mjesta.

Radi se o investiciji vrijednoj više od 35 milijuna kuna, a prilikom otvorenja je planirano i zapošljavanje lokalnih djelatnika koji će biti na usluzi svim stanovnicima ovog područja.

Prilikom obilaska gradilišta gradonačelnik Popovače Josip Mišković istaknuo je: „Građani Grada Popovače već dulje vrijeme izražavaju potrebu za jednim supermarketom ove veličine. Izgradnja ovog centra značajno će unaprijediti trgovačku ponudu te građani više neće biti prisiljeni odlaziti u susjedne gradove kako bi obavili veće nabavke za svoja kućanstva. Po iskazu interesa ovog investitora za ulaganje u Popovaču, gradska uprava je žurno izvršila sve aktivnosti u okviru svoje nadležnosti i stvorila uvjete za osiguravanje potrebne dokumentacije i time omogućila brzi početak gradnje. Ovaj projekt predstavlja velik korak za razvoj gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta na ovom području.“

“Spar Hrvatska i u ovim izazovnim vremenima nastavlja s ambicioznim širenjem prodajne mreže. Otvorenjem supermarketa građanima Popovače i svih ostalih mjesta, koja gravitiraju Popovači, osigurat ćemo ponudu po kojoj smo poznati, jer nudimo raznolikost, posebnost i bogatstvo izbora kako prehrambenih tako i neprehrambenih namirnica”, izjavio je Danijel Vidiš, član Uprave Spara Hrvatska.

Novi, objekt gradi se prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, a završetak svih radova planiran je u zimu ove godine.