bikkembergs-snizenje-004Obuća sportskog brenda Bikkembergs snižena je i do 70 posto

Sezona ljetnih sniženja započela je u i u trgovačkom centru Cascade. Kako rastu temperature, tako u centru Cascade u Tkalčićevoj ulici padaju cijene u trgovinama najpoznatijih svjetskih brendova. Svi ljubitelji ljetnih sniženja najnovije popuste mogu potražiti u trgovini Zeis House u centru Cascade gdje ih očekuju sniženja od 30 do 70 posto na obuću poznate marke Bikkembergs.

U širokoj ponudi trgovine Zeis House moći će se pronaći urbani modeli cipela, tenisica i torbi namijenjeni samosvjesnim i sportski osviještenim ženama i muškarcima koji se žele osjećati udobno u obući, a pritom izgledati trendi i sa puno stila.

Bikkembergs je posljednjih godina postao jedan od najpoznatijih marki cipela u Europi, a posebice u Italiji i Španjolskoj.

Bikkembergs ulični šik i futuristički dizajn uključuje zanimljive kombinacije boja, volumena i materijala, a sve u želji da se prilagodi životnim aktivnostima pojedinaca u pokretu.

Na ljetnom sniženju potražite omiljene tenisice svjetski poznatih nogometaša kojima ne mogu odoljeti ni njihove bolje polovice.

Tenisice za one velike, ali i one male potražite po sniženim cijenama i do 70 posto te laganim korakom krenite u ljeto.

Torbe koje svojim dizajnom asociraju na nogometnu loptu pravi su hit među Talijankama u kojem možete uživati i vi i to po sniženoj cijeni sa 4100 na 3320 kuna. Motiv nogometa provlači se i kroz vječne “balerinke” koje mogu krasiti stopalo prave trendsetterice po sniženoj cijeni od 1155 kuna.

bikkembergs-snizenje-003Osnivač i kreativno ime koje stoji iza ovog svjetski poznatog brenda je Dirk Bikkembergs, Belgijanac koji inspiraciju za stil života i odijevanje ljudi širom svijeta pronalazi u nogometu. Stoga, ne čudi činjenica da je za dolazak ovog branda u Hrvatsku zaslužan jedan poznati hrvatski nogometaš. Iako više ne igra aktivno, bivši nogometaš Milan Rapaić pokazao je da nikako ne namjerava otići iz najvažnije sporedne stvari na svijetu dovođenjem na hrvatsko tržište ove sportske modne marke, koju nose gotovo svi talijanski sportaši.

Pokažite svoj sportski duh na trendi način i zasjajte ovog ljeta u odjevnim kombinacijama najpopularnijeg sportskog modnog brenda Bikkembergs. Uhvatite sniženja u centru Cascade i spremni dočekajte ljetne sportske aktivnosti!