Žuti klik, internetska trgovina Hrvatske pošte, uvela je opciju istodnevne besplatne dostave za kupce u Gradu Zagrebu, Velikoj Gorici, Samoboru, Svetoj Nedelji i Zaprešiću, objavljeno je iz Pošte.

Istodnevnom dostavom obuhvaćeni su elektronički proizvodi poput televizora, bijele tehnike i klimatizacijskih uređaja, a obavljat će ju Locodels, tvrtka kćer Hrvatske pošte. Sve proizvode naručene do 15.30 dostavljači Locodelsa isporučit će kupcu isti dan, a proizvodi se mogu platiti karticom ili pouzećem.

Hrvatska pošta je akvizicijom Locodelsa u listopadu 2019. ušla na tržište alternativnih modela dostave. Dostave Locodelsom nisu raspoređene tradicionalno između 7 i 17 sati radnim danima, nego je dio dostava predviđen i u ranim večernjim satima, ovisno o potrebama korisnika. Od svibnja 2020. istodnevna dostava preko Locodelsa dostupna je i korisnicima internetske trgovine Links.

U floti Locodelsa trenutačno je više od 100 vozača u Zagrebu, Samoboru, Svetoj Nedelji, Velikoj Gorici, Zaprešiću i Sesvetama, a mogu svakog dana isporučiti više stotina malih i srednjih paketa. Kako se platforma temelji na crowdsourcing poslovnom modelu, moguće je vrlo brzo prilagoditi ponudu potražnji.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!