Ivica Lovric_Milan Bandic_Dino DoganNa Keep Rollin’ partyju u zagrebačkoj kavani Johann Franck Europlakat je proslavio uspješnu poslovnu godinu.

Glavni direktor tvrtke dr. Dino Ivan Dogan je partnerima, klijentima, suradnicima i gostima, među kojima su bili i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, predstavio nove oglasne formate.

Predstavljena su tri nova formata te novo, ekološki prihvatljivije rješenje za osvjetljavanje reklamnih objekata.

City light scroller ima rotirajuću površinu koja može prikazati 4 do 6 oglasa pa predstavlja osvježenje klasičnog city light formata. Obzirom da ljudsko oko reagira na pokret, šanse da reklama bude primjećena rastu čak do 10 puta. Riječ je o 100% hrvatskom proizvodu koji se može pronaći i na unutrašnjim i na vanjskim lokacijama.

City light scrollerCity light plus može prikazati do 6 različitih vizuala te ima jednu fiksnu površinu. Neprekidno je osvjetljen, što mu daje dodatnu uočljivost, a postavljen je u strogim pješačkim zonama svih većih hrvatskih gradova. Svaka konstrukcija ima i putokaze (WayFinding) koji se definiraju u suradnji i u skladu s potrebama svakog grada te dodatno ističu najzanimljivija turistička odredišta.

Digitalni city light prikazat će oglas na 72-inčnom digitalnom ekranu u full HD rezoluciji. Otporan je na sve vremenske uvjete pa se može naći i na vanjskim lokacijama.

Europlakat je uveo i novi solarni sustav napajanja reklamnih površina koji se trenutno koristi na lokacijama na kojima je neizvedivo koristiti električnu energiju. Sustav čine LED rasvjetna tijela koja se napajaju sunčevom svjetlošću, što ih čini ekološki prihvatljivijom opcijom.