ABC sir s hrenom postao šampion sajma sira

ABC_hren_sajam_siraABC sir s hrenom šampion je 13. gospodarskog sajma sira u Grubišnom Polju, na kojem se predstavljaju proizvođači sira, velike mljekarske kuće i mali sirari iz cijele Hrvatske.

Titula šampiona sajma nije jedino priznanje koje je ABC sir, najprodavaniji proizvod svoje kategorije u Hrvatskoj i regiji, dobio u Grubišnom Polju.

Prema ocjenama stručnog povjerenstva sajma, ABC sir je dobio i tri zlatne medalje za kvalitetu i to za ABC svjež krem sir, ABC sir s kulenom te novitet u ponudi, ABC sir SpužvaBob, poseban proizvod namijenjen djeci svih uzrasta.

“Svaku novu medalju doživljavamo kao veliki uspjeh, jer potvrđuje opravdanost stalnih napora koje ulažemo u kontinuiranu kvalitetu proizvoda i  zadovoljstvo naših kupaca. Drago nam je da su stručni ocjenjivači prepoznali vrijednost svih proizvoda iz linije ABC sireva, pa i novog ABC sira SpužvaBob, koji je veliki hit među najmlađim potrošačima”, istaknula je Ljiljana Vajda-Mlinaček, izvršna direktorica Sektora marketinga i turizma Belja.

Kvaliteta ABC svježeg krem sira, potvrđena i na sajmu u Grubišnom Polju, temelji se na kvaliteti sirovina i vrlo jednostavnoj recepturi. Osnovni sastojak ABC sira, mlijeko, dolazi isključivo s beljskih farmi, a njegovim miješanjem s domaćim vrhnjem i malo morske soli, bez ikakvih umjetnih dodataka i konzervansa, nastaje proizvod koji već 35 godina svojim kupcima donosi prepoznatljivu kvalitetu I okus.

Organizatori ovog najvećeg sajma sira u Hrvatskoj su Grad Grubišno Polje u suradnji s Bjelovarskim sajmom, Bjelovarsko-bilogorskom županijom i Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva.

Prethodni članakU globalnim spajanjima zavrtjelo se čak 4.200 milijardi dolara
Sljedeći članakProdaja Mercatora neće štetiti slovenskoj prehrambenoj industriji