Agrolaguni dodijeljen certifikat zaštite okoliša ISO 14001

agrolaguna-podrumAgrolaguna d.d. iz Poreča nositelj je certifikata sustava upravljanja okolišem prema zahtjevima međunarodne norme ISO 14001:2004 nakon što je nezavisna certifikacijska tvrtka Bureau Veritas obavila certifikacijski audit i ocijenila kako su ispunjeni svi zahtjevi za dodjelu certifikata, priopćeno je u četvrtak iz Agrolagune.

Uspješnim završetkom certifikacijskog procesa Agrolaguna je postala jedanaesta kompanija iz sustava Agrokor koncerna s ovim najznačajnijim certifikatom zaštite okoliša čime je ovaj koncern postao vodeća kompanija u Hrvatskoj po broju certifikata zaštite okoliša, ističe se u priopćenju.

agrolaguna-podrum-2Okosnice Agrokorovih sustava upravljanja okolišem temelje se na stalnom poboljšavanju okolišnih parametara u neposrednom okruženju.

Projekt uvođenja SUO – sustava upravljanja okolišem u sve Agrokorove kompanije sukladan je Politici upravljanja okolišem Agrokora d.d., navodi se.

U priopćenju se zaključuje kako je Agrolaguna, uz proizvodne cjeline vinogradarstva, maslinarstva, stočarstva i izuzetno kvalitetne robne marke, ovime dobila novu dimenziju prepoznatljivosti i vrijednosti kroz uložene napore za snažnu zaštitu okoliša.

Prethodni članakNCA Investment Group i Magma o međusobnoj suradnji
Sljedeći članakKažnjene tvrtke Agrokora i Atlantic Grupe u Srbiji