Argeta, slijedeći filozofiju najboljeg, nakon šest godina razveselit će svoje obožavatelje novim, još modernijim izgledom.

Poboljšanje proizvoda i pomicanje granica kategorije u kojoj stvaramo, uvijek je bilo zapisano u našoj DNK. Stalno poboljšanje proizvoda i njegove recepture, omogućilo nam je da budemo tržišni lider u većini europskih zemalja, a prije svega da (p)ostanemo prvi izbor kupaca u cijeloj Europi.

“Novim izgledom pakiranja odmaknuli smo se od industrijskog dizajna koji prevladava među konkurentima u kategoriji. Dodali smo kolorit, toplinu i modernost hladnom, industrijskom izgledu na koji smo navikli kod proizvoda od mesa i ribe. Novi izgled Argetinih pakiranja obraća se kupcu na drugačiji i prepoznatljiv način, a središnjim elementom dizajna, ilustracijom, približava kupcu karakter i priču svakog okusa. Novim pristupom prezentaciji sadržaja mijenjamo vizualni identitet cijelog seta Argetinih namaza od mesa i ribe, a kasnije i svih dječjih namaza Argeta Junior i premium linije Argeta Exclusive”, kazala je Petra Čadež, direktorica marketinga u Argeti.

Argetin asortiman proizvoda širok je i omogućava svakom kupcu da pronađe svoj omiljeni okus. No kako bi još brže i lakše pronašli željeni ukus Argete, novi izgled pakiranja prati više od 20 različitih ilustracija koje će vam svaki put reći nešto novo i odvesti vas u jedan potpuno drugačiji svijet.

“U Argeti se želimo odmaknuti od tehničke i funkcionalno orijentirane komunikacije. U prvi plan stavljamo emocije i priče koje pokreću živote naših kupaca. To smo slijedili i u novom vizualnom identitetu Argetinih pakiranja koji na kreativan način prikazuje našu percepciju svijeta, otvara vrata mašti, a izgledom pakiranja potiče kušanje Argete”, dodaje Petra Čadež.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!