Čekajući proljeće

Zima ima svojih čari, ali ova zima je bila malo kome čarobna. Ne mogu se oteti dojmu da nam je svima preko glave sivila, magle, hladnoće, zatvorenosti, socijalne distance i posvemašnje hladnoće i da iz svih ovih razloga želimo da proljeće što prije dođe nadajući se da će ipak biti malo bolje u svakom mogućem pogledu. Treba izdržati ovaj period, treba progurati nekako, najbolje što umijemo i u tom procesu sačuvati prisebnost i svoje zdravlje.

Unatoč padu u 2020. godini od 5,8 posto, trgovina na malo je sektor koji se žilavo drži i dobro radi unatoč otežanim uvjetima poslovanja. Primjećuju se tu i tamo i neke nove investicije koje su svojevrstan omen i najava boljih vremena koja neumitno dolaze. Oporavit će se i drugi sektori koji su sada zatvoreni pa se nadamo kako će i njima brzo svanuti sunce kako bi poduzetnici mogli poslovati i očuvati radna mjesta koja su sada ugrožena.

S naše strane možemo samo uputiti apel optimizma koji projiciramo i kroz naše teme pa tako smatramo da TOP brendovi upravo u krizi trebaju pokazati svoju pravu snagu, uvjereni smo također da je zdravlje i zaštita na radu tema koju treba poticati na svakodnevnoj bazi, a da su za naše duhovno i psihološko zdravlje itekako zaslužni i naši kućni ljubimci ne treba posebno isticati. Uz nekoliko vrsnih kolumnističkih doprinosa, u ovom prvom ovogodišnjem broju analizirali smo kategorije papirne konfekcije i sredstava za pranje posuđa te donosimo veliki pregled zbivanja u području duhanskih i srodnih proizvoda.

Stoga, ostavimo 2020. godinu iza sebe, ne ponovila se, i krenimo s optimizmom i vjerom u bolju poslovnu 2021. godinu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!