svjetski-dan-zivotinja-amz-i-dmU sklopu kampanje “Volimo životinje”, u nedjelju 7. listopada, posjetitelji zagrebačkog Avenue Malla imat će priliku udomiti štićenike Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba, priopćeno je iz Avenue Malla.

Prijatelji životinja i Sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba predstavit će u Avenue Mallu “štićenike” skloništa u nedjelju od 11 do 19 h. Posjetitelji će imati priliku udomiti ih i time pokazati svoju humanost. Svi udomitelji bit će nagrađeni prigodnim poklon paketima dm-a.

Svjetski dan životinja obilježava se 4. listopada svake godine u 68 zemalja diljem svijeta. Veliki broj napuštenih pasa i mačaka izložen je barem nekom od raznih oblika zlostavljanja, gladi i nebrizi, što svakako predstavlja ozbiljan sociološki problem suvremenih društava današnjice.

Kako bi još jednom osvijestili svoje posjetitelje i kupce, zagrebački Avenue Mall i dm uključili su se u obilježavanje Svjetskog dana životinja, u sklopu kojeg će posjetitelji više informacija moći dobiti od samih vlasnika životinja, udruga te drugih organizacija.

Napomenimo kako Avenue Mall i dm provode “pet-friendly” politiku, što znači kako su osim građana u prostore shopping centra dobrodošli i njihovi kućni ljubimci.

Naravno, u tom slučaju postoje određena pravila ponašanja koja će iskustvo kupovine s ljubimcem učiniti veselim i ugodnim kako za vlasnika, tako i za ostale kupce.

Više o “pet-friendly” konceptu te mogućnostima udomljavanja doznajte u nedjelju u zagrebačkom Avenue Mallu na štandovima Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba i udruge Prijatelji životinja. Također, na štandu Prijatelja životinja moći će se dobiti informacije o svim aspektima zaštite životinja, ističe se u priopćenju.