Badel 1862 je za blagdane pripremio atraktivnu kolekciju za poslovno darivanje bez stresa

Darivanje je način na koji izražavamo zahvalnost drugima i pokazujemo koliko su nam važni, bilo u privatnom životu bilo u poslovnom odnosu. Zbog toga kraj uspješne poslovne godine tradicionalno obilježavamo i darivanjem poslovnih partnera te suradnika potvrđujući time zadovoljstvo i predanost zajedničkim suradnjama. No, odabir poslovnih poklona nije uvijek lagan zadatak već često i uzrok stresa. Da bi kompanijama olakšali poslovno darivanje Badel 1862 i Lotos ove su godine udružili snage te osmislili i pripremili široku ponudu jedinstvenih i vrlo atraktivnih poslovnih poklon paketa “Badel Design by Lotos”.

Tvrtka Lotos ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranju i osmišljavanju poslovnih poklon paketa, dok su premium proizvodi Badela 1862 redovito dio poklona kojima obilježavamo važne trenutke. Korištenjem zajedničkih znanja i iskustava Badel 1862 i Lotos su kreirali jedinstvenu ponudu poslovnih poklon paketa koji uz premium proizvode Badela 1862 – vina, likere i rakije, sadrže i različite vrhunske, domaće gastronomske delicije ili pak pribor za pripremu i konzumaciju pića.

“Krajem svake godine bilježimo velik broj narudžbi od strane poslovnih korisnika, zbog popularnosti Badel 1862 proizvoda kao provjereno dobrih poslovnih poklona. Zbog toga smo se odlučili za novi poslovni iskorak upravo u segment poslovnog darivanja. Zajedno s partnerima iz Lotosa koji imaju dugogodišnje iskustvo u tom području pripremili smo bogatu ponudu unaprijed pripremljenih paketa u vrhunski dizajniranoj ambalaži. Pakete smo slagali s puno truda i pažnje, pazeći na svaki detalj i u sadržaju i u samom pakiranju, a rezultatima smo više nego zadovoljni. Vjerujemo da će naši jedinstveni, atraktivni i elegantni, i u svakom smislu vrhunski poklon paketi mnogim kompanijama ove godine olakšati odabir i nabavku poslovnih poklona”, kazao je Lovro Vučković, direktor marketinga Badel 1862.

Cjelovita ponuda poslovnih poklon paketa “Badel Design by Lotos” dostupna je na stranici www.badel1862.hr/b2b-katalog

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem:
b2bprodaja@badel1862.hr
091/ 6117 862
01/ 7980 123

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakJamnica i Nestlé sklopili strateško partnerstvo za prodaju Nescafé kave u Out Of Home kanalu
Sljedeći članakNa Svjetski dan hrane najavljeno treće izdanje najvažnijeg gastro festivala u regiji