svarog-badel-ftd-777Bogat i jedinstven portfelj proizvoda vrhunske kvalitete i dugovječnih brandova tvrtke Badel1862 od sada uključuje i novo lice Svaroga, koje je upotpunjeno osvježenim izgledom i poboljšanim okusom.

Vodka Svarog već je četiri godine na tržištu, a novim dizajnom boce prilagodila se još više klupskoj sceni te će svoje mjesto pronaći u ponudi najboljih klubova. Osim novog izgleda boce uz atraktivan dizajn povezan s pričom o staroslavenskom Bogu sunca Svarogu, čija snaga je pretočena u vodku, poboljšana je i sama kvaliteta proizvoda te je postignut još bolji balans žestine i lakoće okusa.

Premium vodka Svarog trostruko je destilirana vodka koja je rađena od vrhunskih sastojaka, s izvorski čistom hrvatskom vodom i proizvedena je najboljim metodama filtracije. Trostruka destilacija kod vodke Svarog osigurava joj savršeno čist okus i pruža maksimalan užitak.

Novim Svarogom Badel 1862 ulazi u tržište premium vodke, a postotak alkohola je povećan na 40% što je česta praksa kod globalnih premium brendova s kojima se Svarog natječe u premium kategoriji.

Uz klupski primamljiv proizvod, novo lice zasigurno će osvojiti novi dio tržišta i svojom poboljšanom kvalitetom i atraktivnim dizajnom. Premium vodka Svarog, hrvatska je vodka modernog doba i novi Badelov proizvod koji je svojim novim izdanjem zakročio na novu razinu uspjeha.