Tržišne komunikacijeBajadera Amarus: novi okus najpoznatije hrvatske praline

Bajadera Amarus: novi okus najpoznatije hrvatske praline

Kras u Dubrovniku predstavio novi okus Bajadere 1U atriju Kneževa dvora u Dubrovniku, Kraš je u nedjelju 23. kolovoza pretpremijerno predstavio Bajaderu Amarus, novi okus najpoznatije hrvatske slastice koji će na tržištu biti dostupan od rujna.

Na ekskluzivnoj promociji nakon koncerta Ive Pogorelića, Kraš je svoje goste, u predivnom ambijentu dubrovačkih zidina, razveselio novim okusom Bajadere.

Dubrovačke ljetne igre, jedinstveno mjesto susreta umjetnosti i tradicije, Krašu su bile idealna prilika da se kvaliteta i vrijednosti premium proizvoda Bajadere predstave Hrvatskoj i njenim posjetiteljima.

“Po prvi put u 60 godina svoje povijesti, brend Bajadera dobio je još jednu inačicu, obogaćenu novim sastojcima i sigurni smo da će je svi ljubitelji slastice s kojom su odrastale generacije na ovim prostorima dočekati s veseljem. Bajadera Amarus pronaći će svoje mjesto u bogatoj povijesti Kraša ispisanoj kvalitetom, tradicijom i zadovoljnim kupcima”, izjavila je Marica Vidaković, prokuristica Kraša.

Kras u Dubrovniku predstavio novi okus Bajadere 2Nova Bajadera Amarus očarat će vas raskošnim tamnim nugatom obogaćenim komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima.

Bajadera se već ove godine povezala s Dubrovnikom kroz posebno dizajnirano izdanje Bajadere Libertas, koju turisti vrlo rado biraju kao suvenir koji predstavlja prepoznatljivu gastronomsku deliciju Hrvatske.

Najnovije objave

Dalić: Tri Fortenovine kompanije bit će treći stup u poslovanju Podravke

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa je ponudu Podravke ocijenila najboljom Predsjednica...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...