Bijeli Svijet Jumpstart-13U  Zagrebu, 18. veljače u 15 sati, u prostorima HGK novim će poduzetnicima biti predstavljen poslovni koncept s velikim tržišnim potencijalom i malim početnim ulaganjima – mini praonica rublja.

Svijet poduzetništva prilagođava se potrebama klijenata, mijenjajući njihove navike i potičući rast kvalitete života. Poslovi koji su prije par godina bili nezamislivi i neodrživi danas su potreba te stoga prilika koju treba iskoristiti.

Svaki poduzetnik zna koliko su mu od početka karijere bili vrijedni savjeti i iskustva kolega i stručnjaka. Prvi savjet je svakako – ne propuštajte dobre / prave prilike!

U prostorima  HGK (Draškovićeva 45), 18. veljače u 15 sati u Zagrebu novim će poduzetnicima biti predstavljen zanimljiv poslovni koncept koji obećava veliki tržišni potencijal uz mala početna ulaganja – mini praonica rublja.

Promjena načina života koju prate nedostatak vremena, manjak prostora u stanovima, visoka cijena električne energije i ostala ograničenja, otvorili su vrata novoj poslovnoj prilici. Sudionici predavanja će saznati kako od ideje razviti profitabilan biznis. Također, dobit će sve potrebne savjete za otvaranje praonice rublja – od poslovnog plana, informacija o tehničkim uvjetima, pomoći oko marketinških i prodajnih aktivnosti pa sve do financijske prognoze.

“Uz minimalno ulaganje od oko 20.000 eura možete pokrenuti uspješan posao, a investiciju možete vratiti već nakon 12 mjeseci”, kaže Mario Martinek, organizator predavanja i direktor tvrtke Bijeli svijet.

Novost u ponudi je franšizni model, mini praonica rublja LG Laundry Lounge, čija prednost je ta da kod kupnje franšize nije potrebno plaćati ulaznu niti redovitu naknadu jer su one već uračunate pri kupnji neophodnih strojeva. Primatelj franšize treba pronaći prostor od najmanje 30 četvornih metara na atraktivnoj lokaciji.

Bijeli Svijet Jumpstart-10Praonice se koriste za pranje i sušenje većih predmeta, posebno su popularne u blizini studentskih domova ili hostela, a ovaj posao bilježi dobre rezultate i u turističkim mjestima gdje iznajmljivači apartmana mogu oprati posteljinu, a turisti odjeću. Osim toga, praonice poput LG Laundry Lounge franšize mogu postati i mjesto druženja, budući da imaju internet, televizor, aparat za kavu, kutak za djecu, odnosno pravu kućnu atmosferu te pranje rublja nije više opterećenje, već ugodna aktivnost i način provođenja slobodnog vremena.

Jedan od govornika bit će vlasnik samoposlužno-uslužne praonice Cash & peri Vicenco Tarabene koji o svom iskustvu kaže: “Da je poduzetnik biti lako, bio bi to svatko! Ipak, iskustvo otvaranja praonice je nešto što bih preporučio svima koji na mala vrata žele ući u poduzetništvo – naravno, ukoliko zadovoljavaju sve preduvjete za pokretanje takvog posla”.

Ulaz na predavanje je besplatan, uz ograničen broj sudionika, stoga vas pozivamo da sudjelovanje potvrdite na vrijeme putem e-mail adrese info@bijelisvijet.hr ili na tel 01/309 1870.