Blagdanska Jana za Juniore

U vrijeme zimskih blagdana, obiteljskih okupljanja i druženja s najbližima, poneki sitni detalj može svojom zimskom čarolijom upotpuniti atmosferu i učiniti ga još ljepšim.

Vođeni tom idejom u Jamnici d.d. za Janu su pripremili posebno zimsko ruho, pa će tako i Jana u prosincu, kao pravi mali ukras doprinijeti stvaranju zimske čarolije.

Poznato je da se djeca najviše vesele blagdanima, stoga je za male juniore u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku Jana osigurala tople šalove, balone i Janu Junior, i to:

•    U Zagrebu u kazalištu Mala Scena, 19.12. nakon predstave „Rock’n’roll za dva miša“ i “Krave Ružice”, ali i dan kasnije 20.12. nakon predstave „Pale sam na svijetu“ i “Krave Ružice” te za djecu smještenu u domovima za nezbrinutu djecu: Sv. Terezija od malog Isusa i Dom za djecu u Nazorovoj.

•    U Splitu 18.12., djeca iz Doma za nezbrinutu djecu odgledala su predstavu ‘Pripovijest o Krckalu’ i na dar uz neizostavnu vodu, dobili i svoj poklon. Istu predstavu u ponedjeljak 21.12. pogledala su djeca iz splitskih dječjih vrtića za koju su također čekali pripremljeni pokloni.

•    U Rijeci u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka stari Djed Božićnjak dijelio je poklone i balone 18.12. uz predstavu ‘Lončiću, kuhaj’, ali i u Domu za nezbrinutu djecu ‘Ivana Brlić Mažuranić’.

•    U Osijeku je 22.12. bilo posebno veselo jer se kitilo božićno drvce na glavnom gradskom trgu, a darovi dijelili Odjelu pedijatrije Kliničke bolnice ‘Osijek’, Domu za nezbrinutu djecu ‘Klasje’, Domu za djecu na Vinkovačkoj, Udruzi za rad s mladima “Breza” , SOS zajednici Wilsonovoj i SOS zajednici Uske Njive.

Nakon veselih božićnih predstava Jana je malim posjetiteljima uz prave božićne poklone poslužila i najbolje i najzdravije piće na svijetu – vodu, i to Janu Junior.