Jana Cherry Cola nova zvijezda za klince i klinceze

JANA JUNIOR KUTAKOd sada Jana junior, uz poznati okus šumska jagoda banana ima novi, zanimljivi okus – cherry cola

Uz puno dječje vriske i dobre zabave na zagrebačkom jezeru Bundek predstavljen je novi Jana Cherry Cola okus koji je uz veliki broj zanimljivih igara i kvalitetnih programa izmamio osmijehe na dječja lica.

Nekada je djeci bila dovoljna igra, a sada klinci znaju da po ljeti uvijek kraj sebe moraju imati nešto za piti. Jana junior uvijek za djecu ima nešto interesantno – ovoga puta, uz zabavne i uzbudljive igre te poznati okus šumska jagoda banana tu je i novi okus – cherry cola.

Nova Jana cherry cola napravljena je na bazi prirodne vode Jana i prirodnih aroma pa će zasigurno brzo steći svoje male obožavatelje.  I dok neki klinci žele piti samo vodu za njih su tu Jana cherry cola i Jana šumska jagoda banana, drugi ipak više uživaju u ledenim čajevima.

Za njih Jana ima Spužvu Boba Skockanog, ledeni čaj okusa breskve koji djeca najčešće traže kao okrjepu. Zbog činjenice da ne sadrži konzervanse, umjetna bojila i sladila upravo je Jana Ice Tea Spužva Bob Skockani super napitak za djecu. Jana Ice Tea Spužva Bob Skockani proizveden je na bazi vode Jane uz dodatak ekstrakata čaja, aroma i voćnog soka.

Janino predstavljanje Jana cherry cole podržale su Iva Balaban te Ida Prester koje su posjetile zabavan Janin štand te su se rashladile s novom Jana junior cherry cola okusom.

PROMO

 

Prethodni članakStrategija poslovanja: Pružite sebi šansu
Sljedeći članakPodbacio urod lješnjaka, cijena Nutelle raste