zvijezda-francuska-salata-1-kg-largeTvornica ulja Zvijezda u ovo predblagdansko vrijeme odlučila je nagraditi svoje potrošače gratis pakiranjima pojedinih proizvoda.

Osmišljavanje bogatog blagdanskog stola i priprema najfinijih delicija u kojima su Zvijezdini proizvodi neizostavni sastojci olakšano je s novim gratis pakiranjima pojedinih proizvoda.

Tako od sada u prodavaonicama diljem Hrvatske kupci mogu pronaći sljedeća promotivna pakiranja: Zvijezda Delikates i Light majoneze od 750 g u kojima je 120 g gratis, Zvijezda umake u kojima je od 330 grama 50 grama gratis, posebno pakiranje Francuske salate od 1 kg po promotivnoj cijeni i posebno 3+1 pakiranje Zvijezda stolnog margarina od kojih je jedan margarin gratis.

Usto, kupnjom Zvijezda proizvoda potrošači sudjeluju u nagradnoj igri koju je Zvijezda organizirala povodom obilježavanja 95. godišnjice postojanja. U nagradnoj igri,  koja traje do 31. prosinca, kupci mogu osvojiti glavnu nagradu od 95.000 kn na potrošačkoj kartici Splitske banke ili jednu od 95 utješnih nagrada od 1000 kn.