Coca-Cola HBC nositelj prestižnoga certifikata za izvrsnost

Coca-Cola HBC primila je priznanje certifikat Poslodavac partner koje se dodjeljuje tvrtkama koje imaju izvrsno razrađene prakse upravljanja ljudskim potencijalima.

coca colaCoca-Coli HBC je uručen certifikat za tri države: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju. Coca-Cola HBC nositelj je certifikata u Hrvatskoj od 2006., u Bosni i Hercegovini od 2007. te je od 2015. godine prva tvrtka u Sloveniji koja je zadovoljila visoke standarde certifikata.

Kako bi zadovoljila standarde certifikata, tvrtka mora imati najmanje 75 % ukupnih mogućih bodova, ali i najmanje 70 % bodova u svakome od pet ocjenjivanih područja: strategija, politika zapošljavanja i odabir zaposlenika, rad, motivacija i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj te odnos prema zaposlenicima.

Postupke tvrtka uključenih u projekt Certifikat Poslodavac Partner prema Knjizi standarda ocjenjuje stručno tročlano povjerenstvo sastavljeno od stručnjaka u ljudskim potencijalima koji dolaze iz vodećih tvrtka.

“Vrlo smo počašćeni što smo i ove godine nositelj certifikata Poslodavac partner. U tvrtki se neprestano trudimo da unaprjeđujući naše poslovanje i upravljanje našim zaposlenicima doista i budemo partnerom. Usmjereni smo na zadržavanje iznimno visokih standarda i razine kvalitete u upravljanju ljudskim potencijalima te smo ponosni da je to i prepoznato. To potvrđuje niz uspješnih projekata i priča unutar naše tvrtke, ali i ovo priznanje. Ovo nam je dodatan poticaj za daljnja nastojanja i predanost na tome putu”, izjavila je direktorica Odjela za ljudske potencijale za Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu Kiriaki Kritidi.

Trenutačno je 30 organizacija dobitnica certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: AbbVie predstavništvo Zagreb, AbbVie predstavništvo Sarajevo, AbbVie predstavništvo Beograd, Atlantic Grupa, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Coca-Cola HBC Slovenija, Erste&Steiermärkische Bank, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Hrvatski Telekom, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, INA – Industrija nafte, Iskon Internet, Jadran-galenski laboratorij, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Pliva Hrvatska, Podravka, Printec Croatia, Procter & Gamble, Sandoz, Sberbank, SOS Dječja sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet i Zagrebačka pivovara. (liderpress.hr)

Prethodni članakEuropljani više vole online kupovati unutar svojih država
Sljedeći članakŠećer bi mogao poskupjeti zbog graničnog spora