Omiljena čokolada Čoksa, namijenjena ponajprije djeci, ali jednako tražena i među odraslima, dobila je originalni i otkačeni novi dizajn i širu ponudu super okusa kako bi dostojno ispratila vruće ljeto i odvažno ušla u novu jesensku sezonu i školsku godinu.

Redizajn i paleta zanimljivih kombinacija sastojaka razlog su zbog kojeg će Čoksa olakšati i uljepšati sve nove početke koji su pred vratima.

Čoksa creamy milk #ČOKMEUP dobro je poznata sladokuscima, a njezino punjenje najfinijom mliječnom kremom siguran je odabir u svakoj situaciji. Čoksa banana & biscuit #ČOKOFF svojim će finim keks-punjenjem iznova oduševiti ljubitelje najpopularnijeg voća, a Čoksa crispy cocoa #ČOKIN taman je po mjeri svima koji uživaju u hrskanju slatkih komadića kakaa.

Za dostojan ispraćaj ljeta Kraš predstavlja i dvije nove Čokse. Čoksa forest fruit & cereals #ČOKON s ukusnom kremom od šumskog voća i hrskavim žitaricama toliko je ukusna da ćete je poželjeti jesti za doručak, baš svaki dan. Čoksa salted peanut #ČOKITOUT donosi provjerenu kombinaciju čokolade i kikirikija, dream teama kojem su dodana i zrnca soli za još intenzivniji i zanimljiviji okus.

Čoksa je vjeran prijatelj djece u bilo koje doba, u učionici ili na igralištu, u jurnjavi na hodnicima tijekom odmora, a drag je izbor i odraslima za dizanje energije i ono malo slatkog kad treba popraviti dan.

Nove okuse potražite na policama svih trgovačkih lanaca te u Kraševim Bonbonnièreama.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!