Regionalni sistem integrator Combis osvojio je nagradu Microsoft Country Partner of the Year 2014 for Croatia, priznanje američke kompanije za izvanredan rad te kvalitetnu i uspješnu suradnju u Hrvatskoj, izvijestili su iz Combisa.

Microsoft Country Partner priznanja idu u 94 zemlje izabrane između 2.800 prijavljenih iz 117 zemalja širom svijeta, a nagrada će predstavnicima Combisa biti uručena na Svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta (Worldwide Partner Conference), sredinom srpnja u Washingtonu, SAD.

“Nagrada Microsofta nastavak je pohvala na račun rada Combisa. Dobar je osjećaj zaslužiti nagradu globalnih tehnoloških velesila, poput Microsofta. Combis se kontinuirano razvija i trudi stvoriti ‘vrijednost više’, što očito prepoznaju korisnici, ali i velike svjetske kompanije s kojima uspješno surađujemo”, rekao je predsjednik Uprave Combisa Ivan Gabrić ovim povodom.

Priznanje za Microsoft partnera namijenjena je partnerima na razini zemalja koji su pokazali razvijenu ekspertizu i znanje u primjeni Microsoftovih rješenja tijekom prošle godine. Nagrada pokazuje da je Combis ostvario učinkovitu suradnju s Microsoftovim timom u Hrvatskoj, te se iskazao u inovativnosti, čime je povećao zadovoljstvo postojećih, ali i zadobio nove korisnike.

“Nagrada je rezultat predanog rada djelatnika koji su radili na razvoju i uspješnim implementacijama Microsoftovih rješenja. No, posao ne završava uvođenjem nekog rješenja ili usluge u kompaniju, već je neophodan kontinuirani fokus na potrebe korisnika. Briga za korisnika je stalna i zahtjevna, ali i najbolji kriterij po kojem se mogu odabrati uspješne kompanije, što je i Microsoft prepoznao. Stoga sve pohvale Combisovom Microsoft timu koji je najzaslužniji za ovu prestižnu nagradu”, zaključio je Goran Car, direktor Sektora sistemske podrške i integracije u Combisu.

Combis je implementirao brojna sistemska i aplikativna rješenja bazirana na Microsoft tehnologijama u vodeće hrvatske i kompanije u regiji.

“Combis je među prvima prepoznao tržišni potencijal Microsoftovih Cloud servisa te započeo s transformacijom vlastitog poslovanja s ciljem prelaska na Cloud bazirana rješenja. To je pomoglo Combisu da postane prvi partner na hrvatskom tržištu s Cloud Deployment partner statusom u 2014. Do sada je Combis implementirao najveći broj Office 365 usluga na hrvatskom tržištu. Uz odlične lokalne projekte s Microsoftom, Combis svoju ekspertizu u telekom sektoru dodatno koristi kako bi pomogao i drugim telekomima u regiji, a i šire, u prelasku njihove infrastrukture na usluge u Cloudu. Suradnja Microsofta i Combisa u području Cloud usluga pokriva samo jedan dio uspješne strateške suradnje i zato me izuzetno veseli dodijeljeno priznanje Microsoftovog Partnera godine”, kazao je Ivan Vidaković, direktor Microsoft Hrvatska.

“Veliko nam je zadovoljstvo što je ovogodišnja Microsoft Country Partner of the Year nagrada za Hrvatsku dodijeljena upravo Combisu. Combis je ostvario izvanrednu poslovnu vrijednost našim zajedničkim korisnicima i primjer je izvrsnosti koju tražimo u našim najboljim partnerima”, rekao je Phil Sorgen potpredsjednik Worldwide Partner Group, Microsoft Corp.