Ne moraš biti savršen da bi imao savršen sendvič

Početkom ljetne sezone PIK Vrbovec predstavlja novu kampanju za brend Piko u kojoj glavne uloge imaju naizgled savršeni likovi koji kroz duhovit zaplet pokažu svoju nesavršenu, nespretnu stranu.

Ipak, bez obzira na svoje male nesavršenosti, u jedno su sigurni – uvijek mogu imati savršen sendvič. Zato novi Piko slogan glasi – Ne moraš biti savršen da bi imao savršen sendvič!

Glavni i odgovorni za vratolomije teenagera, lijepe dame i ozbiljnog gospodina bio je redatelj Dalibor Matanić, prema ideji Imago reklamne agencije koja je osmislila duhovite spotove.

“Svako snimanje gdje se snimaju ljudske nespretnosti uvijek ispadne zabavno pa tako i PIK trapavci. Moram pohvaliti agenciju i klijenta PIK Vrbovec koji su nam dali potpuno povjerenje. Imali smo opuštenu i zabavnu atmosferu na setu i mislim da je to presudno da proizvod ispadne dobro, a iskreno i najeli smo se pošteno”, izjavio je Matanić.

Piko je već dobro poznati proizvod na tržištu i omiljen kod svih generacija zahvaljujući svojem blagom okusu, čvrstoj strukturi i kvalitetnom crvenom mesu bogatom proteinima.

Širok asortiman – klasičan Piko, Piko s povrćem i Piko sa sirom – zadovoljit će različite ukuse te svaki sendvič učiniti savršenim, baš kao i u novom TV spotu gdje svi akteri na kraju uživaju u savršenom sendviču uz Piko, iako sami i nisu u potpunosti savršeni.

Zahvaljujući kvaliteti i povjerenju koje PIK Vrbovec pruža svojim potrošačima, Piko je već godinama prepoznat kao odličan izbor.

PROMO