Dan mode na rođendanu Avenue Malla

Avenue Mall, zagrebačka metropola shoppinga, zabave i stila slavi svoj drugi rođendan a pretposljednji dan proslave bio je posvećen modi.

Brojne posjetitelje privukle su prigodne promocije, popusti i pokloni a najviše zanimanja izazvao je centralni događaj Dana mode – modne revije.
Posjetitelji su uživali u prezentaciji novih kolekcija odjeće koja je započela dječjom modnom revijom a nastavila se Sport & Casual te Fashion revijom.

Modnom pistom prošetala su se mnoga poznata manekenska imena kao što su Jasmina Bitevija, bivša Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman, bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković, bivša Miss Universe Hrvatske Jelena Glišić, bivši Mister Hrvatske Bojan Milohanović, maneken i glumac  Ino Janković te mnogi drugi.

Uz modu se obavezno veže i ljepota pa su DM, Rituals i Martimex posjetiteljicama uz prezentaciju najnovijih trendova u dekorativnoj kozmetici, ponudili promotivno šminkanje.

U proslavu su se i u petak uključili kafići i restorani centra koji su posjetiteljima nudili  razna osvježenja po promotivnim cijenama.

Kao i ostalih dana proslave rođendana, svoj rad svim zainteresiranim posjetiteljima predstavila je udruga Rotor.