Pula City Mall, najveće istarsko trgovačko središte i diktator modnih trendova u gradu slavi svoj prvi rođendan od 1.do 3. rujna zahvaljujući, kako sami navode, vjernim kupcima i posjetiteljima.

Iz bogatog programa izdvajamo:
U petak 1.9.2017. u trgovinama će biti ekskluzivni rođendanski popust na preostalu ljetnu modu i nove komade jesenske kolekcije koja na velika vrata stiže na police. Od 18:00 sati dijelit će se torta, jer bez prave torte nema niti pravog rođendana!

U subotu 2.9.2017. ujutro vrtjet će se kolo sreće koje će kupce nagraditi vrijednim nagradama Interspara, Pek Snacka, Leggiero bara, Top Shopa, Tele2, ZOO CITY-a, Sportine i Hervisa.

Zajedno s Udrugom cerebralne paralize Istarske županije tijekom cijelog dana organizirana je kreativna radionica i humanitarna prodaja.

Damama koje se spremaju za večernji izlazak od 16:00 do 20:00 sati bit će osiguran besplatni make – up.

U nedjelju 3.9.2017. od 12:00 sati najmlađi modni sladokusci će osim slatkog prebiranja po vješalicama moći zasladiti dan besplatnim sladoledom u Leggiero baru, a program će od 16:00 sati dodatno začarati mađioničar Stefano koji pjeva, svira i čarobira!

Detaljan raspored događanja i popuste potražite na www.pulacitymall.hr